Våra kurser

Anmäl dig till våra kurser! 

Söndagar

Betala direkt eller vänta på inbetalningskort från oss.

Kursavgiften betalas till vårt Plus-Giro: 82 46 82-9 
eller via Swish till 123 445 11 83. Märk betalningen med namnet på kurserna du vill gå.

Vi skickar ut en bekräftelse när vi fått din betalning.

Tack för din anmälan! Vänligen kontrollera att du har fått ett bekräftelsemail från oss. Om inte, kontrollera mailadressen du angav.

Drop-in:

Alla våra kurser är öppna för drop-in i mån av plats. 

Pris Drop-in: 170 kr / lektion. Betalas via Swish till Dance With Me. 

Vi erbjuder även klippkort på 10 ggr för 1500 kr. Köpes under "Presentkort & Klippkort"

Pris:

1 kort kurs (á 4ggr):  600 kr 

1 kurs (á 8ggr):  1200 kr 
2 kurser (á 8ggr): 2000 kr 
3 kurser (á 8ggr): 3000 kr 

1 drop-in: 170 kr / lektion  

klippkort 10 ggr: 1500 kr  

Läs mer om våra kurser nedan!

Bachata Nybörjare

Denna kurs fokuserar på bachata sensual och bachata moderna, som är en vidareutveckling av den traditionella bachatan från Dominikanska Republiken.

I denna kurs kommer du får lära dig grundstegen, grundläggande turer och body movement. Målet med denna kurs är att du ska få med dig alla verktyg du behöver för att börja dansa bachata socialt ute på dansgolven!

 

Detta kurs är en grundkurs och kräver inga särskilda förkunskaper.

Salsa Musicality

I denna kurs jobbar vi med footworks och shines för att öva upp vår snabbhet, teknik och musikalitet. Vi lyfter in teknik från olika kubanska danser så som rumba, columbia, afro cuban body movement och son, men även funk och jazz. Vi kommer jobba med kroppskontroll, stil och isolationsteknik och applicera detta i footworks och shines. Vi kommer också att göra dansen mer dynamisk genom att variera intensitet, energi och uttryck. Denna kurs är en solokurs och kräver ingen danspartner.

Salsa Lady Style

En kurs för dig som vill öva upp teknik och styling. Vi går igenom grundläggande body movements samt rörelsemönster och gör övningar för att träna upp koordination och teknik. 

Samba Fitness

Samba Fitness är en unik kombination av samba, fitnessträning och Brazilian Funk! Kursen innehåller mycket fotarbete, cardio och fysträning med fokus på hållning, axlar, lår, säte och core.Detta är en kurs för dig som vill lära dig dansen samba med den specifika stilen Samba No Pe från Rio de Janeiro Brasilien.

 

Du kommer får lära dig grundstegen i Samba No Pe med alla detaljer som krävs för att bli en riktigt skarp sambadansare i den specifika stilen från Rio de Janeiro! Samba är en utbredd dans som dansas på olika sätt i olika delar av Brasilien och just Samba no Pe är inspirerad av den stil som dansas på karnevalen i Rio De Janeiro. Utöver grundstegen kommer vi även lära oss olika stegkombinationer kallade Floreyos.

 

Denna kurs är perfekt för dig som också vill:

  • Få starkare lår, säte och core

  • Bli mer explosiv, uthålligare och rörligare

  • Få bättre hållning

  • Svettas mycket

  • Lära dig att dansa i klackar

  • Lära dig att gå elegant i klackar

Salsa Cubana 
Medel / Avancerad

Detta är en partnerwork-klass där du kommer få utveckla din kunskap inom salsa cubana. I kursen lägger vi mycket fokus på stil, uttryck och känsla. Du kommer få lära dig att använda styling och att vara kreativ i dansen, så att du kan känna dig ännu mer säker på dansgolvet!

Kräver förkunskaper i salsa cubana.

Salsa Cubana Nybörjare

Lär dig salsa från början! I denna kurs fokuserar vi på att lära er de grundläggande stegen, body movement och turer. Du kommer också få lära dig mer om musiken och de olika rytmerna! 

Upplev glädjen i att dansa salsa!