top of page

DANCE WITH ME
a lo Cubano

En dansskola med fokus på kubansk dans och kultur.

Vi håller kurser i salsa, bachata och samba i Stockholm. Vi anordnar även event, workshops, socialdanser och fester. Läs mer om våra kurser och kolla in aktuella event här på sidan! 
 

Våra instruktörer

raymon_edited.jpg

Raymon Sanchez

  • Instagram

Grundare och ägare av Dance With Me A Lo Cubano.

 

Raymon Sanchez är född och uppvuxen i Santiago de Cuba. Han startade sin karriär som dansare och skådespelare på Kuba. Han flyttade sedan till Sverige och startade upp sin egen dansskola först i Malmö och sedan i Stockholm.

DSC_9582-Edit_edited.jpg

Moa Carina

  • Instagram

Instruktör  Salsa

Moa är född och uppvuxen i Stockholm. Hon har dansat för Arturo Rojas Grupo Agua och Nina Ricos Timba Divas . Tillsammans med Grupo Agua vann hon World Championship in Rueda år 2018. 

Har dansat med Raymon sedan 2019.

DSC01885_edited.jpg

Zoe Thylin

  • Instagram

Instruktör Rumba och Afro Cuban Orishas

 

Zoe Thylin är född och uppvuxen i Santiago de Cuba och är utbildad dansare och danslärare vid danshögskolan i Havana Kuba. Efter examen arbetade hon som dansare på Baller Folklorico de Oriente.

Hon har en lång resumé med dansuppdrag för  bland annat Danscentrum, Balletakademin och Danscompagniet och har dansat med några av de mest kända internationella dansartiserna från Kuba som Yanek Revilla, Barabara Jimenez och Diana Rodriguez.

bottom of page