top of page

Våra kurser

Köp ett presentkort eller klippkort hos oss! 

Ett presentkort eller ett klippkort är en perfekt gåva till någon av dina nära och kära som vill börja dansa! Eller varför inte som en present till dig själv? Fyll i formuläret nedan så skickar vi ditt presentkort eller klippkort via mail! 
 

Information Presentkort
Fyll i formuläret nedan för att beställa ett presentkort till dig eller någon du känner. När du skickat in din beställning kommer vi återkomma till dig med en bekräftelse, och när betalningen kommit in mailar vi ut presentkortet till dig. Du kan sedan välja att skriva ut det eller vidarebefordra presentkortet till den du vill ge det till. Personen som ska använda presentkortet måste gå in på vår hemsida och anmäla sig till den kurs den vill gå innan kursstart. Vid anmälan ska koden från presentkortet anges.  


*Presentkortet kan användas på alla våra kurser som är 8 ggr långa och som uppgår till presentkortets värde. Presentkortet är giltigt för en specifik termin eller enligt överenskommelse. 
Information Klippkort
Våra klippkort är ett perfekt alternativ för dig som inte har möjlighet att komma varje vecka utan bara ibland. Skicka in en ansökan via formuläret nedan och sätt in betalningen på vårt konto. Om du har skrivit in en korrekt mailadress kommer du få en bekräftelse direkt efter att du skickat in formuläret. Vi kommer sedan att behandla din ansökan och skicka ut en QR kod till dig via mail. Denna QR kod ska du sedan visa upp varje gång du vill använda ditt klippkort så scannar vi den.
*Klippkortet gäller på alla solokurser samt kurserna på medel- och avancerad nivå. Klippkortet är giltigt för en specifik termin eller enligt överenskommelse. Klippkortet är personligt.

För att vi ska kunna skicka ut ditt presentkort behöver vi ha en inkommen betalning på vårt konto. Du kan välja att betala via:
 

Swish till "Dance With Me A Lo Cubano" 

1234451183

Märk betalningen med "Presentkort" alt. "Klippkort" 

 

Insättning på vårt Plus-Giro: 82 46 82-9

Märk betalningen med "Presentkort" alt. "Klippkort" 

Tack för din anmälan! Vänligen kontrollera att du fått en bekräftelse mailad till din inkorg! Om du inte fått mail från oss, kontrollera mailadressen du angav och prova igen!

bottom of page